Márciustól

Újra közlekedik Wizz Air-járat Baku és Budapest között

A járat újbóli működtetéséről a magyar és azeri légügyi hatóságok a közelmúltban állapodtak meg, és az útvonal-üzemelési engedély kiadása folyamatban van.

2014.10.29 17:37MTI

Március 29-től ismét közlekedik Wizz Air-járat Budapest és Baku között - közölte a légitársaság szerdán az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint a járat újbóli működtetéséről a magyar és azeri légügyi hatóságok a közelmúltban állapodtak meg, és az útvonal-üzemelési engedély kiadása folyamatban van.

A járat továbbra is hetente kétszer közlekedik majd, szerda-csütörtökön illetve vasárnap-hétfőn.

Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója augusztusban egy más témában tartott sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva úgy nyilatkozott, hogy a bakui járat gazdaságossága megkérdőjeleződött azzal, hogy a bakui földi kiszolgáló jelentősen megnövelte a kiszolgálás árát, így ez az útvonal a téli menetrendben nem lesz elérhető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.