Támogatás

Négy év alatt 260 millió forintot kapnak az EDF Démász hátralékosai

Négy év alatt 260 millió forint támogatáshoz jutnak azok a hátralékosok, akik az EDF Démász és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Hálózat a közösségért elnevezésű programja keretében eredményesen pályáznak.

2014.10.29 16:17MTI

A 2012-ben indult program harmadik szakasza 2014 májusában kezdődött, amelynek keretében 2015 végéig 150 millió forintot fordít az EDF Démász a Magyar Máltai Szeretetszolgálaton keresztül a díjhátralékkal rendelkező fogyasztók megsegítésére - mondta el Záhonyi Csaba, az EDF Démász marketingosztályának vezetője a sajtótájékoztatón, amelyet a dél-alföldi villamosenergia-szolgáltató és a karitatív szervezet tartott szerdán Kecskeméten.

Május óta háromezer fogyasztó jelentkezett a hátralékkezelő programba - fűzte hozzá. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat dönti el, hogy ki a rászoruló, aki pályázat keretében kaphat támogatást, de csak abban az esetben, ha a díjhátraléka minimum 50 százalékát saját maga befizeti - hangsúlyozta.

A program alapvető célja, hogy az EDF Démász ügyfelei elkerüljék a kikapcsolást és a díjhátralék-felhalmozást - fogalmazott Záhonyi Csaba, hozzátéve, hogy a végső cél a fogyasztók tudatos energiahasználatának alakítása.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.