Javulhat a jelentések pontossága

Komplex adatgyűjtő portált indít az MNV

Komplex adatgyűjtő és jelentésfogadó portált indít a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) 2015. január elsején, aminek segítségével javulhat az állami vagyonra vonatkozó jelentések pontossága.

2014.10.28 17:46MTI

A projekt mintegy 90 millió forintból valósul meg, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a magyar állam finanszírozásában. Az online rendszer célja az állami vagyoni körbe tartozó, az MNV Zrt. által közvetetten, a vagyonkezelők útján használt vagyonelemekre vonatkozó adatszolgáltatások biztosítása.

A portálnak köszönhetően javul az állami vagyonra vonatkozó jelentések pontossága, naprakészsége, visszakereshetősége és összesíthetősége, emellett lehetővé teszi a vagyonkezelők jelentéseiben található hibák azonnali kezelését - tájékoztatnak a közleményben.

Az MNV hangsúlyozza: a projekt stratégiai célkitűzése, hogy az adatszolgáltatásokkal kapcsolatos ügyintézés térbeli és időbeli korlátok nélkül biztosított legyen: az év bármely napján, tetszőleges időpontban és helyen rendelkezésre álljon az adatszolgáltatásokkal kapcsolatos ügyindítási lehetőség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.