Vitorlás utca

Elkezdték építeni az aluljárót Siófokon

A közúti aluljárót várhatóan jövő júniusban adják át.

2014.10.27 10:29MTI
Forrás: youtube.com

Siófokon hétfőn elkezdték a Vitorlás utcai aluljáró építését a MÁV 30 milliárd forintos, a Balaton déli partján megvalósuló uniós támogatású fejlesztésének keretében.

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. hétfői közleménye szerint a kivitelező Déli-part 2013 Konzorcium a nagy zajjal járó munkákat reggel 6 és este 10 óra között végezheti hét közben és hétvégén egyaránt.

A munkálatok fa- és növényirtással, kerítésáthelyezéssel, a meglévő út bontásával és a közművek kiváltásával már korábban elkezdődtek, most az aluljáró építése a résfalazással veszi kezdetét. A már kialakított munkagödörben épülnek meg a hídfők, a vasúti híd, az aluljáró falazata, ezt követően pedig az útpálya, illetve az aluljáró üzemeltetéséhez szükséges létesítmények.

A közúti aluljárót várhatóan jövő júniusban adják át.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.