Ukrán válság

Ukrajna hitelbe nem kap gázt - pedig már csak a pénzzel van gond

Vlagyimir Putyin orosz államfő megerősítette, hogy előrelépés történt az orosz gáz Ukrajnának szállításáról folyó milánói tárgyalásokon.

2014.10.17 19:46MTI

A politikus a pénteki tárgyalásait követően tartott tájékoztatón azt mondta: abban állapodtak meg, hogy milyen feltételek mellett újítják fel a földgázszállítást legalább a téli időszakra. Azt is kijelentette ugyanakkor, hogy nem adnak hitelbe gázt Ukrajnának.

Időközben Alekszej Miller, a Gazprom vezérigazgatója bejelentette, hogy Ukrajna elfogadta az orosz gázért való tartozásának kifizetésére szabott orosz feltételeket, "már csak a pénzzel van gond".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.