Hazánkban október 31-től kapható

Év végére 115 országban lesz kapható az iPhone 6 okostelefon

Az amerikai Apple cég hétfői közleménye szerint 2014 végére 115 országban lesz kapható az új iPhone 6 és iPhone 6 Plus okostelefon. Magyarországon október 31-től lesznek elérhetők a legújabb modellek.

2014.10.13 16:50MTI

A közlemény szerint október végéig 36 új országban és régióban lesz elérhető az iPhone 6. Európai, kelet-ázsiai, közel-keleti, afrikai és dél-amerikai helyek mind szerepelnek az iPhone listáján.

A legfontosabb nap október 17. lehet, ekkor kezdik meg az új készülékek árusítását Kínában és Indiában. Magyarországon a Telekom október 31-én, pénteken 0 óra 01 perckor kezdi meg az iPhone 6 és iPhone 6 Plus értékesítését, a készülékek október 24-én 0 óra 01 perctől már előrendelhetők a társaság honlapján - közölte a Telekom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.