Globális stratégia

A Citibank bezárja a miskolci, a győri és a debreceni fiókját

A Citi Magyarország bezárja három vidéki fiókját 2014. szeptember 26-ai hatállyal, nevezetesen a miskolcit, a győrit és a debrecenit, ezt követően a hitelintézet magyarországi fiókhálózata kilenc budapesti és egy székesfehérvári egységből áll majd

2014.09.08 19:09MTI
Fotó: Facebook/Citibank Magyarország

A közlemény kitér arra: a Citi értékesítési és ügyfélkiszolgálási hálózatát érintő globális stratégiáját az ügyfelek banki ügyintézési szokásainak és igényeinek alakulásához igazítják. Hozzátették: jelentős befektetést követően, 2013 áprilisában a világon elsőként Magyarországon vezették be a Citi új globális lakossági IT-platformját, beleértve az új Citibank Online és Citi Mobilbank platformokat.

Kitérnek arra: az új globális internetbanki és mobilbanki platformjaikon az ügyfeleik kényelmesen, biztonságosan és költséghatékonyan vehetik igénybe befektetési, hitelkártya- és személyihitel-termékeiket és szolgáltatásaikat a hét minden napján 0-24 óra között, függetlenül attól, hogy az ország mely pontján élnek.

A banki közlemény szerint a megsokszorozott funkcióknak, a megnövelt kényelemnek és a felhasználóbarát struktúrának köszönhetően egyre több ügyfelük intézi pénzügyeit a digitális csatornákon keresztül. A 2013. januári állapothoz viszonyítva 60 százalékkal emelkedett a mobilbankot igénybe vevő ügyfelek száma, és 40 százalékkal nőtt az internetbankot aktívan használók köre - tudatta a bank.

A Citi közleménye szerint a digitális platformjaik fejlesztésével párhuzamosan alakítják át a magyarországi fiókhálózatukat. A Budapest-központú fiókhálózatukat olyan nagy forgalmú helyekre koncentrálták, ahol az ügyfeleik nagyrészt élnek, dolgoznak és szabadidejüket is ott töltik, és ahol leginkább igénylik a bankfióki kiszolgálást - írják a közleményben.

A Citi Magyarország szervezeténél - beleértve a budapesti Citi Szolgáltató Központot is - dolgozó, összesen mintegy kétezer munkavállaló közül mindenki számára rendelkezésre áll a lehetőség, hogy a bankban, illetve a szolgáltatások és a dolgozói létszám tekintetében folyamatosan bővülő Budapest Citi Szolgáltató Központban nyitva álló állásokra pályázzanak, így igyekeznek megtartani az érintett dolgozókat a bank szervezeténél - tették hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.