Pályázat

Egymilliárd forint munkahelyteremtésre Csongrád megyében

Százhúsz Csongrád megyei cég nyert több mint egymilliárd forint vissza nem térítendő támogatást idén a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásait segítő pályázatán.

2014.08.15 09:59MTI

A fejlesztések 518 új munkahely létrehozását teszik lehetővé az év végéig, és további kétezer ember foglalkoztatását garantálják a következő két esztendőben – közölte Juhász Tünde kormánymegbízott pénteken Szegeden, az egyik nyertes cég pályázati támogatással kialakított új belvárosi élelmiszerüzletében tartott sajtótájékoztatón.

Juhász Tünde elmondta, az NGM több éve rendszeresen meghirdetett támogatási formája rendkívül népszerű, a januárban 13 milliárd forintos keretösszeggel kiírt pályázatra szánt forrást júliusban 3 milliárd forinttal meg kellett emelni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.