Vállalkozás

Csúcstechnológiát vásárol a Békés Drén Kft.

Csaknem félmilliárd forintot fordít csúcstechnológiájú eszközök vásárlására a békési székhelyű Békés Drén Kft., a társaság a Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) keretéből 208,8 millió forint támogatást nyert a fejlesztéshez.

2014.08.15 07:00MTI

A környezetvédelmi, víz- és mélyépítéssel foglalkozó társaság az MTI-hez eljuttatott közleményében ismerteti: a beruházás teljes költsége 481,4 millió forint. A társaság a projekt megvalósításához ötven százalék önerőt nyújtott.

A projekt keretében tizenöt korszerű, a környezeti kármentesítésben, a víz- és a mélyépítésben hatékony és költségtakarékos modern eszközöket vásárolnak, egyebek között önjáró terepdarut, úszó-mocsárjáró kotrógépet, kotrószivattyút daraboló egységekkel. Szerepelnek a beszerzésben nagyteljesítményű mobil füstelszívók, merülő szivattyúk, reverzibilis lapvibrátor is - áll a közleményben.

A Békés Drén Kft. több mint száz embert foglalkoztat. A társaság árbevétele a 2013-as gazdasági évben 5,4 milliárd forint volt, 2012-ben még 4,38 milliárd forintot ért el. A saját tőke összege jelenleg 3,35 milliárd forint. A Békés Drén nyereségesen gazdálkodik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.