Kiderül vagy beborul

Ősszel jöhet a vállalati rezsicsökkentés

Még a nyáron elkészülnek az ipari rezsicsökkentéshez kapcsolódó hatástanulmányok.

2014.07.30 10:03MTI

Várhatóan még a nyáron elkészülnek az ipari rezsicsökkentés megvalósításához szükséges hatástanulmányok - közölte a Napi Gazdasággal a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

A lap szerdai számában azt írta a tárca tájékoztatására hivatkozva: a kormányzat ezek ismeretében határozza meg a nemzeti ipar versenyképességének növelését szolgáló intézkedéseket. Ennek megfelelően az ősz során derülhet ki, megvalósulhat-e, és ha igen, milyen módon a nem lakossági fogyasztók számára is a rezsicsökkentés, illetve az milyen vállalati réteget érint majd.

A lap felidézte: Orbán Viktor miniszterelnök korábban többször hangoztatta, a kormány célja az, hogy négy-öt éven belül Magyarországon legyen a legalacsonyabb a villamos energia ára az Európai Unióban az üzleti fogyasztók számára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.