Statisztika

KSH: lassú élénkülés a lakásszektorban

Az év első felében a használatba vett lakások száma 21,8, a kiadott új lakásépítési engedélyeké pedig 17,9 százalékkal nőtt a múlt év első hat hónapjához képest.

2014.07.29 09:16MTI

A lakásépítés első félévi növekményét az első negyedév kiugró adatait adják, közölte a hivatal. Az első negyedévben a használatba vett lakások száma 50,7, a kiadott új lakásépítési engedélyek száma 19,6, százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest.

A második negyedévben csak 1 százalékkal több lakás épült, mint az előző év azonos időszakában, a kiadott építési engedélyek számának növekedése azonban az előző negyedévhez hasonló ütemben folytatódott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.