Remény

Hirtelen gyengült a forint, de további esés nem várható

Csütörtökön délelőtt rövid idő alatt több mint egy forinttal gyengült az euróval szemben, amelyet a kora reggeli 307,30 forint után röviddel 9 óra után már 308,31 forinton jegyeztek.

2014.07.24 09:46MTI
freedigitalphotos.net/anankkml

Devizapiaci kereskedők ezt azzal magyarázták, hogy egy nagyobb kereskedelmi tétel mozdíthatta el az árfolyamot, de további, jelentős gyengülés nem várható.

Hozzáfűzték: nincs nagy forgalom a forint piacán. A dollárral szemben is gyengült a forint délelőtt: 229,20 forint volt az amerikai fizetőeszköz árfolyama a reggeli 228,34, és a szerda esti 228,26 forint után.

A svájci frankot nem sokkal 9 óra után 253,80 forinton jegyezték, míg kora reggel 253,00 forint volt, lényegében ugyanannyi, amennyi előző este. A japán jen árfolyama a reggeli és a szerda esti 2,25 forintot követően 2,26 forintra változott délelőtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.