Egy gép, 25 járat

Az ukrán bázist bezárta, de nyitott egyet Rigában a Wizz Air

A rigai bázis megnyitása után a légitársaság a lett fővárosból összesen heti 25 járatot közlekedtet nyolc útirányba.

2014.04.22 19:15MTI

Lettország fővárosában, Rigában nyit bázist június 19-én a Wizz Air magyar diszkont légitársaság egy új Airbus-320-as repülőgéppel - hozta nyilvánosságra kedden egy ukrán gazdasági hírportál.

A Gyelo (delo.ua) orosz nyelvű hírportál szerint a Wizz Air négy új útvonalon indít járatot Rigából: a spanyolországi Barcelonába, a nagy-britanniai Doncaster Sheffieldbe, a németországi Dortmundba és Franciaország fővárosába, Párizsba.

Ezen kívül heti nyolcra sűríti járatait Londonba, és heti háromra Oslóba.

A rigai bázis megnyitása után a légitársaság a lett fővárosból összesen heti 25 járatot közlekedtet nyolc útirányba.

A Wizz Air ukrajnai leányvállalata korábban bezárta bázisát az ország keleti részén lévő Donyeckben, és elhalasztotta hat új járat indítását a nyugat-ukrajnai Lviv városából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.