30,5 millió forintot fizetnek ki a héten

Folytatódik a méhészek támogatásainak kifizetése

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) a héten 30,5 millió forint támogatási összeg kifizetését teljesítette 288 méhész-gazdálkodó részére.

2014.04.17 09:58MTI
freedigitalphotos.net/Christian Meyn

A méhész-gazdálkodók a 2013/2014-es végrehajtási évben beszerzett új eszközökre igényelhetnek támogatást az MVH-nál, mintegy 178,8 millió forint keretösszegig. Az 50-50 százalékban uniós és nemzeti finanszírozású intézkedés keretében biztosított támogatás célja a méhészeti tevékenység hatékonyságának növelése.

A Magyar Méhészeti Nemzeti Program alapján a vándoroltatáshoz, mézkinyeréshez és léptároláshoz szükséges új eszközök beszerzésére igényelt támogatások kifizetése folyamatos, azokat az MVH a kérelmek feldolgozásának ütemében teljesíti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.