Januári adatok szerint

Pár ezren igényelték eddig a gyed extrát

Januárban a gyed mellett 3630-an, a gyes mellett 30 órát meghaladó időtartamban 1803-an dolgoztak, tehát ebben a körben januárban 5433-an éltek a gyed extra lehetőségével.

2014.04.16 07:35MTI
freedigitalphotos.net/imagerymajestic

Az egészségbiztosítási pénztár adatai szerint februárban 3820-an részesültek munka mellett gyedben. Mivel a gyed extra visszamenőleg is érvényes, vagyis azok az anyák is újra igénybe vehetik a gyedet, akik már korábban visszamentek dolgozni, nem tudni, mennyi a valóban új munkavállaló - olvasható a szerdai Világgazdaságban.

A gyed extra másik fontos eleme az egyetemi, főiskolai hallgatók által igénybe vehető diplomás gyed bevezetése, ezt a támogatás februárban mindössze öt anyuka igényelte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.