Közös megegyezéssel

Távozik az OTP Bank vezérigazgató-helyettese

Gyuris Dániel vezérigazgató-helyettes április 15-i hatállyal távozik az OTP Banktól, munkaviszonyát közös megegyezéssel megszüntetik.

2014.04.15 19:04MTI
freedigitalphotos.net/Grant Cochrane

A hitelintézet közleménye ismerteti: az OTP Bank Nyrt.-nél fennálló munkaviszony megszüntetésével egyidejűleg Gyuris Dániel OTP Jelzálogbank Zrt.-nél és OTP Lakástakarékpénztár Zrt.-nél betöltött elnök-vezérigazgatói pozíciója is megszűnik, valamint valamennyi egyéb, a bank érdekeltségeiben viselt tisztségéről lemond.

A bank elnök-vezérigazgatója az ingatlan, kisvállalkozási és agrár divízió vezetésével április 16-tól átmenetileg Csonka Tibor ügyvezető igazgatót bízza meg.

Az OTP Lakástakarékpénztár Zrt. irányítását átmenetileg Köntös Péter vezérigazgató-helyettes, az OTP Jelzálogbank Zrt. irányítását pedig Máriás György vezérigazgató-helyettes látja el. A közlemény emlékeztet arra: Gyuris Dániel 2010. november 1-jétől irányította vezérigazgató-helyettesként az OTP Bank Nyrt. ingatlan, kisvállalkozási és agrár divízióját.

Az OTP Bank vezető testületei a közlemény szerint elismerésüket és köszönetüket fejezik ki a távozó vezetőnek a bank ingatlan, kisvállalkozási és agrár stratégiájának megújításában valamint a pénzügyi válság hatásainak mérséklése érdekében végzett tevékenységéért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.