Az orosz bankokkal nem volt gond

A donyecki körzetben több bank is felfüggesztette a munkát

A Donyecki körzetben több ukrajnai központú bank fiókja felfüggesztette a munkát hétfőn, míg az orosz bankok fiókjainak a működésében nem volt fennakadás.

2014.04.15 00:30MTI
freedigitalphotos.net/David Castillo Dominici

Hétfőn nem nyitott ki az osztrák Raiffeisen Bank ukrajnai leánycégének öt fiókja a térségben, mint ahogy három másik kijevi központú bank több fiókja sem.

A Platinum Bank például az ügyfelek és a fiókokban dolgozók biztonsága érdekében hozott kényszerű intézkedéssel indokolta érdekeltségeinek ideiglenes bezárását. A térségben jelen lévő három orosz bank, köztük a Szberbank (Sberbank) valamennyi fiókja nyitva volt hétfőn.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.