Vidéken egy vadászkastély a legdrágább

Ingatlan, áradat: lakás 746 millióért eladó Budapesten

Budapesten a legdrágább családi házat 1,4 milliárd, míg a legdrágább társasházi lakást 746 millió forintért kínálják az Otthon Centrum (OC) ingatlan franchise hálózat adatbázisában.

2012.06.15 08:02MTI

A családi ház 5 szintes 1.400 négyzetméteres, 4.900 négyzetméteres telken fekszik, míg a társasház 746 négyzetméteres, tartozik hozzá egy 484 négyzetméteres tetőkert és dunai panorámás.

Vidéken egy diósjenői vadászkastély a legdrágább az OC kínálatában. Itt 492 millió forintért, 12 szobás, luxus felszerelésű lakóépülethez lehet jutni, egy 31 hektáros erdőben.

A vidéki legdrágább társasházi lakás Tatán található és 300 millió forintba kerül. A saját liftes lakás alapterülete 336 négyzetméter, ehhez jön még a 100 négyzetméteres terasz és a 45 négyzetméteres tároló. Ez utóbbi önmagában kiteszi egy másfél szobás lakás alapterületét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.