Havi 5 ezer forint

Idén még melegételre is költhetjük Erzsébetet

A fogyasztásra kész ételek, vagyis a hideg ételek vásárlására fordítható Erzsébet-utalványt csak az idén meleg étel vásárlására is el lehet költeni, járulék mentesen havi 5 ezer forintért.

2012.01.06 11:33MTI

A kormányzat azért döntött így, hogy zökkenőmentes legyen az új cafeteria-rendszerre való átállás - mondta Guller Zoltán, az utalványt kibocsátó Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. ügyvezető igazgatója az új cafeteria-rendszert bemutató sajtótájékoztatón pénteken Budapesten.

Az utalványokat a januári fizetéskor, február elején kaphatják meg azok a munkavállalók, akik ilyet igényeltek, eddig mintegy 600 ezren.

Az ügyvezető igazgató hozzátette: a megrendelések száma folyamatosan nő.

Mint mondta, eddig 17 ezer elfogadóhellyel állapodtak meg, cél, hogy ez a szám a tavaszra elérje a 20 ezret. Körtvélyesi László miniszteri biztos elmondta: a Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP-kártya) három alszámláját szálláshelyszolgáltatásra, vendéglátásra és rekreációra lehet fordítani, de az utóbbi kettőt szálláshelyszolgáltatásra is igénybe lehet venni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.