"Megbokrosodtak"

Jobbik: a kormány csak megszorításokban tud gondolkodni

A Jobbik szerint a kormány "megbokrosodott", mivel nem tud másban gondolkodni, csak hogy újabb és újabb megszorításokkal hozza egyensúlyba a költségvetést, ezzel pedig megszorítások tekintetében túltesz Bokros Lajoson is - jelentette ki Volner János hétfői sajtótájékoztatóján.

2011.10.03 13:18MTI

Az ellenzéki képviselő hangsúlyozta: a kormány folyamatosan jövedelem-átcsoportosításokat hajt végre a szegények és az átlagos keresetűek rovására és a gazdagok hasznára, ezzel pedig egy "olyan nyertes csoportot hoz létre, amely feltétel nélküli Fidesz-szavazókból áll".

Volner János
szerint a kampányban ígért jóléti fordulattal a kormány folyamatos megszorításai homlokegyenest ellenkeznek, ezért a Jobbik továbbra is előre hozott választásokat követel, hogy az emberek elmondhassák véleményüket a végrehajtás alatt álló kormányprogramról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.