Szétválasztó műtét

Megrázó videók a bangladesi ikrekről

A magyar orvoscsapat legközelebb márciusban fog kiutazni az ikrekhez, amikor további koponyarekonstrukciós műtétek várnak rájuk és tavasztól fontos szerepet kap még az ikrek rehabilitációja.

2020.02.21 10:48Ma.hu

Mintegy 30 percnyi videóanyagot közölt a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány arról, hogyan választotta szét a magyar orvoscsapat a fejüknél összenőtt bangladesi ikerpárt és mi történt a lányokkal a maratoni, 33 órás operáció óta.

A magyar orvosok decemberi munkáját dokumentálták és most videókat adtak ki róla - írja a Blikk. A lányok előtt még hosszú az út a felépülésig, jönnek az újabb műtétek. Az alapítvány beszámolója szerint a magyar orvoscsapat márciusban kiutazik az ikrekhez, akikre újabb koponyarekonstrukciós műtét vár, majd tavasztól indul a gyermekek rehabilitációja.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.