Állati

Na de mit keres egy angolna egy fóka orrában?

Nem annyira ritka jelenség, mint gondolná.

2018.12.07 12:53ma.hu

A meghökkentő fotót kiadó Hawaii Barátfóka-kutató Program Facebook-bejegyzése szerint többször is találkoztak már fóka orrából lógó angolnával.

Szerintük kétféleképpen jöhet létre az alábbi szituáció: miközben az angolna megpróbálja elkerülni, hogy az éppen vadászó fóka gyomrában végezze, valahogyan az orrában köt ki, vagy a fóka már lenyelte, és a másik kijáraton próbál menekülni.

A fókabarátok megnyugodhatnak, eddig minden barátfóka sérülés nélkül megúszta. Az angolnák már nem ilyen szerencsések, általában nem élik túl a kalandot.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.