Lázban az ufóvadászok

Idegen anyahajót találtak a Marson?

A felfedezés bizonyítja az idegen civilizáció létezését a sziklás bolygón - állítják az ufóvadászok.

2017.10.30 07:28ma.hu

Egy több mint egy mérföld hosszú objektum látszik a NASA alábbi felvételén, mely ufóvadászok szerint egy gigantikus idegen anyahajó lehet. Az összeesküvés-elméletek kedvelői már régen "tudják", hogy nem csak a Földön van élet, szerintük ez a legújabb bizonyíték.

Úgy gondolják, az "anyahajó" legalább 10 ezer éves, és egy másik, nem marsi civilizáció építette. Hogy miért zuhant le, azt egyelőre ők sem tudják megmagyarázni.

Szkeptikusok ugyanakkor egy sokkal egyszerűbb magyarázattal álltak elő. Szerintük a képen látható furcsaság csupán földkitüremkedés lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.