Úr az űrben

Elkészült a SpaceX dögös űrruhája

Elon Musk magán-űrtársasága olyan szkafandert fejlesztett ki, amely amellett, hogy megvédi viselőjét az űrben, még jól is néz ki.

2017.08.24 08:51ma.hu

Elkészült az emberek űrutaztatására készülő SpaceX első űrruhája, egy lépéssel megint közelebb jutottunk az űrturizmus megvalósításához - tudósít az Index. Elon Musk, a vállalat alapítója és vezetője az Instagramon közzétett kép mellett azt írja, hogy a képen nem egy prototípus, hanem egy működő példány látható, amit vákuum alatt is teszteltek.

Musk megjegyezte, nehéz volt megtalálni az egyensúlyt a funkció és az esztétikum között. A működéséről sokat nem tudunk, de azt megállapíthatjuk, hogy a ruha elég dögös lett, filmekben és videojátékokban látni hasonlót.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.