Kutyavilág

Zöld kölyköt szült egy golden retriver

Forest bundáját egy biliverdin nevű anyag színezte be az anyja méhében.

2017.07.20 15:47ma.hu
Fotó: Mirror

Kilenc kölyöknek adott életet múlt héten Rio, egy Skóciában élő, hároméves golden retriver. A kölykök mind egészségesek, csak az egyiknek zöld a bundája - írja a Sun.

"Az első kölyök beszorult, ezért a lányommal segítenünk kellett neki kibújni. Kézben tartottuk a dolgokat, aztán már minden a legnagyobb rendben ment. Amikor észrevettük, hogy az egyik kutyusnak zöld a bundája, alig hittünk a szemünknek" - nyilatkozta a lapnak Louise Sutherland, a kutyusok gazdája.

A zöld kutyus a Forest (Erdő) nevet kapta, de a bundája fura árnyalata máris elkezdett fakulni, hamarosan nehéz lesz majd megkülönböztetni a testvéreitől. Forest bundáját egy biliverdin nevű anyag színezte be az anyja méhében. Az ideiglenes elváltozás nem okoz semmilyen egészségkárosodást.

Sutherland azt mondja, a kölykök közül nyolcnak máris találtak szerető családokat, de Forest velük marad.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.