Égi csoda

Őrangyalt fotózott egy hétéves kisfiú

Az amerikai kissrác repülés közben kapta le a nem mindennapi jelenséget.

2017.05.22 16:46ma.hu

"Őrangyalt" fotózott egy texasi kisfiú - írja a Click2Houston.

Kerri Frey Lisles éppen a családjával repült vissza Washingtonból Houstonba, amikor hétéves kisfia elkérte tőle a telefonját, hogy lefotózza a repülőgép ablakából a felhőket.

A gyerek több mint száz fényképet készített, köztük ezt is:



A képen jól láthatóan egy emberi alak bontakozik ki a felhőkből. Lisles a helyi sajtónak nyilatkozva elmondta: a képet csak hazaérkezésük után vette észre, amikor - mivel megtelt a telefon memóriája - elkezdte szortírozni a fia által készített fotókat. Amint meglátta, azonnal tudta, hogy meg kell osztania a Facebookon.

"Gondolom, soha nem fogjuk megtudni, mi is volt az valójában" - nő, aki nem győzte hangsúlyozni, hogy a fénykép valódi. Persze, azért van egy elmélete: szerinte Down-szindrómás gyereke, Asher a saját őrangyalát örökítette meg a fotón.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.