Állati

Istenítik a kis küklopszgidát Indiában - videó

Egyszemű kecskegida született az indiai Assamban. A helyiek meg vannak róla győződve, hogy ő egy reinkarnálódott istenség.

2017.05.19 08:56ma.hu

Az állatorvos legfeljebb egy-két napot jósolt a különleges rendellenességgel világra jött állat számára. A gida ciklópiával született, ami többek között lovaknál, disznóknál, marháknál, vagy macskáknál alakulhat ki, ha a méhbeli fejlődésük során az agyuk nem válik szét két féltekére.

A tulajdonost, Mukhuri Dast valósággal sokkolta, amikor meglátta az egyszemű állatot, úgy érezte, csoda történt a családjával.

Azóta eltelt több mint egy hét, és India minden szegletéből érkeznek emberek, hogy megcsodálják a kiskecskét, mert meg vannak győződve róla, hogy ő egy reinkarnálódott istenség.

"Rengeteg ember jön a házunkhoz, hogy lássa a kiskecskét, nagyon boldogok vagyunk, hogy híressé tett minket" - nyilatkozta Mukhuri Das egy helyi lapnak.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.