Repülő csészealj

Az űrállomás mellett elhúzó UFO-k miatt szakította meg közvetítését a NASA? (videó)

Az UFO-hívők szerint az űrkutatási hivatal megpróbálja eltitkolni az idegen látogatók érkezését.

2017.02.20 15:48ma.hu

Hatalmas visszhangot kapott az UFO-hívők körében egy videó, amely a napokban jelent meg a YouTube-on - írja a Mirror. A felvétel állítólag a NASA egyik közvetítésének részlete, amelyen egy "szakértő" szerint egyértelműen látszik, ahogy több azonosítatlan űrhajó repked az ISS Nemzetközi Űrállomásról körül.

"Ezek az UFO-k nagyok, most hiába próbálnák árnyékokra vagy az űrállomás visszatükröződéseire fogni a jelenséget" - hangsúlyozta a szakértő, aki szerint az is árulkodó, hogy az űrkutatási hivatal az objektumok felbukkanása után "azonnal megszakította az adását".



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.