Videó

Vérfagyasztó videó: gekkót fogott a pók

Itt a legfrissebb pókos horrorsztori Ausztráliából. Ezúttal egy gekkót kapott el egy hatalmas vadászpók.

2016.12.08 09:36ma.hu

"Éppen vacsoráztunk, amikor észrevettük, hogy egy nagydarab valami van az ablakon. Közelebb mentem és akkor láttam, hogy egy hatalmas vadászpók terpeszkedik ott, szájában egy aranyos pici gekkóval" - idézte a The Sun magazin az ausztrál Melanie Jade-et.

A vadászpókok igencsak elterjedtek Ausztráliában, leginkább arról ismertek, hogy nem készítenek hálót, hanem prózai egyszerűséggel levadásszák az áldozataikat.

Nagy méretük és riasztó kinézetük ellenére az emberekre nem veszélyesek. Főként rovarokkal táplálkoznak, de - mint a videón is látszik - kisebb gerinceseket is elejthetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.