UFO

Idegen anyahajót találtak a Marson?

Amatőr UFO-vadászok azt állítják, egy lezuhant anyahajóra bukkantak a NASA felvételein.

2016.11.26 18:50ma.hu
Fotó: YouTube

Önjelölt UFO-vadászok nem mindennapi szenzációval rukkoltak elő a napokban: egy a YouTube-on megosztott videóban azt állítják, hogy a NASA Marsról készült felvételeinek elemzése közben lezuhant idegen űrhajóra bukkantak.

A feltételezett anyahajót a Tharsis-hátság és Elysium-hátság közelében fekvő Medusa Fossae formációban szúrták ki.

"Ha megvizsgáljuk a lezuhanás helyszínét, láthatjuk a nagyjából 190 méter széles UFO-t, amely alacsony szögben csapódott a felszínbe, ezért félig betemette a marsi homok" - magyarázzák a videóban.

A szakértők kétkedve fogadták a "nagy bejelentést". Szerintük nem valószínű, hogy egy idegen űrhajó parkolna a Marson - inkább egy szokatlan formájú geológiai alakzatról vagy egy meteorbecsapódás nyomairól lehet szó.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.