Na, ez a durva!

Itt a titokzatos alumíniumdarab, ami azt bizonyítja, hogy már 250 ezer évvel ezelőtt UFO járt a Földön?

Az ember ha 200 éve képes alumíniumot megmunkálni...

2016.10.21 07:16ma.hu

Még 1973-ban találták Romániában, Nagyenyednél, de természetesen hallgattak róla, így több mint negyven évig mély titok fedte a felfedezést. A talált tárgy 12-féle fémből áll, 90 százaléka alumínium, és 250.000 éves. Az eredményeket a svájci CEN laboratórium is megerősítette.

Azt, hogy űrlények hozták a Földre, természetesen sokan vitatják, Mihai Wittenberger történész szerint a fémdarab egy második világháborús gépből származhat, egy Messerschnmitt ME 262-es futóművéből. Ez azonban nem magyarázza a tudósok szerint megállapított 250 ezer éves kort.

Amikor megtalálták, összesen 3 tárgyra bukkantak körülbelül 10 méter mélyen, akkor azt gyanították, hogy ez egy fejsze lehetett, majd Kolozsvárra szállították.

Ami igazán zavarba ejtő, hogy a lelet olyan síkidomi jellegzetességekkel bír, amit csak egy bonyolultabb mechanikus rendszer segítségével tudtak kialakítani.

Jelenleg heves vita folyik arról, hogy az idegenek látogatásuk alkalmával hagyták itt az alkatrészt a múltban.

Gheorghe Cohal, a román UFO-egyesület igazgatóhelyettese szerint a laboratóriumi vizsgálatok eredményei arra engednek következtetetni, hogy egy régi UFO-darabot találtak, mely összetétele olyan anyagokat tartalmaz, ami nem volt kombinálható a Földön elérhető technológiával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.