Szívet gyönyörködtető videó

A folyóba gázolt a kiselefánt, hogy megmentse szeretett gondozóját

Mert ők tényleg sosem felejtenek.

2016.10.18 15:15ma.hu

Szívet gyönyörködtető képsorok járták be a világhálót egy kiselefántról, aki a folyóba gázolt, hogy megmentse szeretett gondozóját, mert azt hitte a férfiról, hogy fuldoklik.

Darrick Thomson, a thaiföldi elefántpark gondozója szerint eltéphetetlen kötelék alakult ki közte és Kham Lha, a kiselefánt között.

Darrick egy nap a folyóba vetette magát, és eljátszotta, hogy fuldoklik: csapkodott, segítségért kiabált. Kham Lha, a kiselefánt nem habozott, a folyóba gázolt gondozója után. Amikor elérte a férfit, ormányával próbálta őt kiemelni a vízből. A felvételeken látszik, hogy Darrick mosolyog, miközben kis barátnőjébe kapaszkodik.

Később elmesélte, hogy Kham Lha nagyon rossz bőrben volt, amikor az elefántparkba került. Kegyetlen kiképzésen esett át a kiselefánt, akit a turizmusban akartak volna felhasználni.

„Megmentettük és segítettünk neki talpra állni. Nagyon szoros kötelék alakult ki közöttünk. Azért vetettem magam a folyóba, hogy megmutassam, mennyire figyelemre méltó az elefántok és az emberek kapocsolata. Ha szeretetet adunk nekik, ők is jól fognak bánni velünk” – fogalmazott a gondozó a Daily Mailnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.