Képek

Lélegzetelállító, amit egy 747-es repülő pilótája látott

A felhők fölött mindig kék az ég - és hogy még hányféle színű, ezekből a csodás fotókból mi is megállapíthatjuk.

2016.09.29 12:10ma.hu
Égiháború fentről (Képek: Bored Panda)

Egy repülőgépen utazva mindig ámulattal csodáljuk az alattunk elterülő tájat, vagy a felhőket - már amennyit látunk belőlük a kis ablakokon át. Egy 747-es repülőgép pilótája, Christiaan van Heijst azonban szuper panorámaablakon keresztül figyelheti a környezetet.

Hobbiját, a fotózást összekapcsolta munkájával - soha jobb hely és alkalom nem kínálkozhat arra, hogy bámulatos képeket készíthessen Nikon D800-asával.

"Kiváltságos helyzetben vagyok - nem sok mindenkinek adatik meg, hogy így találkozzon ezekkel a természeti csodákkal, ahogy én. Lefényképezem, hogy mások is láthassák" - mondta a pilóta.

Zivatarok, naplementék, telihold, északi fény - megannyi káprázat, úgy, ahogyan eddig még nem láttuk.













Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.