Napicuki

Plüssmamával vigasztalódik a fehér oroszlánbébi

A kölyök háromhetes korában az anyaállat teje elapadt, ezért a gondozója vállalta át a ritka színváltozatú kisoroszlán nevelését. Képek!

2016.09.28 12:00MTI
MTI Balázs Attila

Öthetes nőstény fehér dél-afrikai oroszlán (Panthera leo krugeri) ül egy szatyorban a mérlegelés közben Herlicska Anikó állatgondozó szolgálati lakásában, a Nyíregyházi Állatparkban 2016. szeptember 27-én. A kölyök háromhetes korában az anyaállat teje elapadt, ezért a gondozó vállalta át a ritka színváltozatú kisoroszlán nevelését. MTI Fotó: Balázs Attila

Herlicska Anikó állatgondozó az anyai nyalogatást imitálva nedves törölközővel dörzsöl át egy öthetes nőstény fehér dél-afrikai oroszlánt (Panthera leo krugeri) szolgálati lakásában, a Nyíregyházi Állatparkban.

Az anyaállat jelentette biztonságot próbálják imitálni a plüsstigrissel.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.