Videó

Látott már pókskorpiót? Ki ne hagyja!

Külön-külön is sokaknak felállítja a szőrt a hátán ez a két faj, mit szólnak akkor ehhez a szép példányhoz?

2016.09.28 10:23ma.hu

Órák alatt közel egymillióan tekintették meg azt a videót, amelyen egy - valószínűsíthetőleg női - kézfejen billegő, póklábú, skorpióollózatú élőlény látható.

A mondás szerint elég nagy az Isten állatkertje (és nem is erre az esetre használják ezt a kifejezést :) ), ezt a különös lényt talán éppen ezért kevesen ismerik.

A farkatlan ostorospók a pókszabásúak osztályába, azon belül az ostorlábúak rendjébe tartozó faj.

Afrikában és Jemen területén honos, ragadozó állat. Csótányokkal, sáskákkal, termeszekkel táplálkozik, melyeket ollói segítségével ejt el. Kinézete miatt megfelelően alkalmas pánikkeltésre, ennek ellenére látható, milyen szelíd, "kezes" jószág.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.