Bemutatkozik a magyar űrprojekt

Puli Space a Metró Galériában

Plakátokon ismerheti meg az utazóközönség a Puli Space magyar űrprojektet.

2016.07.05 14:15MTI

Pacher Tibor, a Puli Space Technologies Kft. alapítója és vezetője mutatta be a Puli Space holdjáró robotját a Metró Galéria Puli Space-kiállításának megnyitóján a Puskás Ferenc Stadion metróállomáson július 5-én.

MTI/Balogh Zoltán

A galéria plakátjain egy hónapon át tekinthető meg a Puli Space magyar űrprojekt, amelynek történetét és céljait egy hónapon át láthatja a közönség a metró M2, M3 és M4 szerelvényeiben.

MTI/Balogh Zoltán

A kampány célja, hogy bemutassa a Google Lunar XPRIZE versenyét és benne a Puli Space részvételét a nagyközönség, illetve a lehetséges támogatók előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.