Napicuki

A bébividra és elvesztett családjának találkozásánál nincs meghatóbb

Vízbefulladástól mentették meg az állatvédők az apróságot, majd a családjához is visszajuttatták.

2016.05.29 14:42ma.hu

Szingapúr partjainál pár héttel ezelőtt az OtterWatch nevű állatmentő szervezet egyik tagja mentett ki egy fulladozó 6 hetes kis vidrát a vízből, akit a helyi Wildlife Reserves munkatársaival sikerült életben tartani - írja a hirado.hu.


Az apróságot napokig őrizte egy elkötelezett csapat, hátha családja felbukkan, de félő volt, hogy elpusztul mielőtt ez megtörténhetne. Így aztán az állatott orvosok vették kezelésbe, alaposan kivizsgálták, hogy elég erős-e szervezete ahhoz, hogy vadon is életben maradjon és cumisüvegből etették, hogy tovább fejlődjön.

Mikor megbizonyosodtak róla, hogy a kis vidra jól van és egészséges, kivitték arra a partszakaszra, ahol találták és messzi bokrokból lesték, hátha a család arra jár. Óriás szerencséje volt az kis árvának, ugyanis nem sokkal később keserves sírására megjelentek a szülők, akik hatalmas örömmel fogadták, hogy megtalálták elhagyott kicsinyüket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.