Valahol rossz irányba kanyarodhatott

Megmentették a metróállomásra tévedt bébi hód életét

Az állat láthatóan halálra volt rémülve, bár egy kisfiúval sikerült összebarátkoznia.

2016.05.07 16:15ma.hu

A fiatal állat valahol rossz irányba kanyarodott el az egyik gátnál és a washingtoni Van Ness metróállomáson találta magát - írja a Hirado.hu.

Valószínűleg ez nem így történt, de a kis hód valódi kalandos útjáról sajnos nem tudni sokat. Az biztos, hogy a helyi humanitárius szervezethez csütörtökön érkezett be egy hívás, miszerint egy hód szorult be az egyik helyi metróállomás szökőkútjába. Mire az illetékesek kiértek, már kész tömeg fogadta őket és a hód is szabadon mozgott.

Bár a szőrmók elég fiatalnak tűnt, az állatorvosok megállapították, hogy elég fejlett ahhoz, hogy egyedül is boldoguljon, ezért, egy a várostól távolabb eső természetes élőhelyre szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.