Optikai

Nézze meg jól ezt a képet! Megnézte? Akkor nézze meg mégegyszer

Amikor megcsal a szemünk - akkor az agyunk egészen máshogy gondolkodik.

2016.05.03 12:40ma.hu
Képek: Bored Panda

Az 1958-as születésű spanyol fényképész, Chema Madoz a fekete-fehér fotózás szerelmese. Szürreális képei több gyűjteményben helyet kaptak.

"Az én képeim nem egyszeri reakcióra serkentik a szemlélőiket. Szerettem volna elgondolkodtatni az embereket. Ha meglátok - akár csak a fejemben  is - egy kompozíciót, valamiféle érzést vagy gondolatot rögtön kivált belőlem. Ezekből az impressziókból aztán többértelmű vizualitásra törekszem, mert kiváncsi vagyok arra, a képeimet megtekintő embereknek is ugyanez jut-e az eszükbe" - valllja a művész.












Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.