Videó

Földiekkel játszó égi tünemény - lenyűgöző látvány, 5 év 3 percben

Öt év és 42 helyszín kellett ennek a csodálatos timelapse-videónak az elkészítéséhez.

2016.02.27 13:45ma.hu
hirdetés

A természet folyton változó csodája tárul a szemünk elé Chris Pritchard fotós timelapse-videójáról. A Los Angelesben és Chicagóban alkotó művész 42 helyszínen készített felvételeket 5 éven keresztül, s ezeket sűrítette háromperces kisfilmjébe.

Az égbolt mindig lélegzetelállító látványt tár szemünk elé - de ebben a felgyorsított változatban úgy tekinthetjük meg a felhők és a napfény játékát, ahogy a valóságban sosem lenne rá lehetőségünk.

A Skylight (Tetőablak) című videó szembeállítja a fennt és a lennt, egyszer a nyüzsgő földfelszínt a természet megbízható jelenlétével az égbolton - máskor pedig éppen fordítva.

Dőljön hátra, és élvezze a csodát!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.