Elektronika

Leica kameratechnológiával erősít a Huawei

Hosszú távú technológiafejlesztési együttműködésre lépett a kínai Huawei távközlési berendezés gyártó konszern készülék gyártó üzletága és a prémium kategóriás fényképezőgépek és optikák gyártásával foglalkozó Leica Camera AG.

2016.02.25 16:30MTI

A hosszú távú együttműködés célja az okostelefonos fotózás egy új minőségi szintre emelése - közölte Andreas Kaufmann, a Leica Camera AG többségi tulajdonosa, a cég felügyelő bizottságának az elnöke. A több mint száz éves múltra visszatekintő Leica Camera AG világszerte nagy elismerést vívott ki magának prémium kategóriás fényképezőgépeivel és optikáival.

A technológiai együttműködés kitűnő lehetőséget teremt a Leica Camera számára arra, hogy egy új, izgalmas üzleti területen, a mobil készülékek világában hasznosítsa optikai szakismereteit - mondta Oliver Kaltner, a Leica Camera AG vezérigazgatója. Az okostelefonok rendkívül fontos szerepet vívtak ki maguknak a fotózás világában, és utat nyitnak a Leica számára új célcsoportok és alkalmazási területek felé - fogalmazott.

A Leica Camera a fotózás egyik legendájának számít és technológiai eredményeivel valósággal forradalmasította az iparágat - mutatott rá Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának elnöke, hangsúlyozva, hogy a Huawei számára is a minőség az elsőrendű szempont.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.