Bizonyíték, de mire?

Fura ujjlenyomatokat fedeztek fel a marsjárón a NASA által közzétett egyik képen

A Star Wars-ból jól ismert Csillagrombolótól, a hosszúhajú hölgyön át UFO-szobrokig, sok mindent látni vélünk a Mars-szonda által rögzített képeken. De ez a felvétel tényleg érdekes...

Nézze meg, mi mindenre bukkantak eddig a Marson >>> képgaléria

2016.01.03 23:53ma.hu
hirdetés

Élénk vitát váltanak ki a Curiosity által rögzített felvételek az UFO-hívők körében. Egyesek odáig jutottak, hogy azzal vádolják az amerikai Űrkutatási Hivatalt, hogy szándékossan elfedi a földönkívüli élet bizonyítékait a nyilvánosság elől.

Külön Facebook-közösség foglalkozik ezekkel a felvételekkel, íme a legújabb "bizonyítékuk" arra, hogy valaki igencsak összefogdosta a marsjárót, ott a Marson.

JourneytotheSurfaceoftheMARS


És íme az eredeti felvétel, ezen is látni:

NASA


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.