Jópofa rekord

Ez itt a világ leghosszabb biciklije

A bringa együléses, az első és a hátsó kerék között legalább 35 méter távolság van. Egész jópofa.

2015.11.20 18:46ma.hu
Screenshot

Megtervezni, legyártatni az elemeket, aztán összerakni és elindulni az első útra valószínűleg nagyon jó móka lehetett írta a Hirado.hu.

A holland Mijl Van Mares Werkploeg és csapata arra vállalkozott, hogy a világ leghosszabb biciklijét alkossák meg, amellyel legyőzhetik a jelenlegi Guinness rekordert.

Nos, ez sikerült, ugyanis az új bicikli, amelynek látványától jó érzésű biciklistának minimum leesik az álla egészen pontosan 35,79 méter hosszú. Mint az ötletgazda elmondta, semmi más tervük nem volt ezzel a bringával, csakhogy mindenkinek leessen az álla.

Az alábbi videó elindításával pedig az öné is leeshet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.