Bertus ellopta a tengerészeti show-t

Egyszerűen "besétált" egy fóka a tengerészeti gyakorlatba

A holland Marinedagen (tengerészeti napok) elnevezésű rendezvényen Den Helderben az egyik bemutató programját kissé átírta egy hívatlan vendég. Egy fóka úszott a bemutatónak helyet adó kikötőbe.

2015.07.05 19:20ma.hu
Hát nem cuki? - Greet Ham

A bizonyos fóka nem ismeretlen Den Helderben. A Bertus nevű „bestia” már évek óta a kikötőben úszkál, ezen belül is leggyakrabban a halpiac környékén lehet találkozni vele. Vasárnap a „házi fóka” a tengeri kikötő egyik olyan részén úszott keresztül, ahol a tengerészgyalogság egyik kétéltűje szállt partra egy bemutató keretében, írta a Noordhollands Dagblad.

A partraszállás programjában egy „tengeri akna” robbanása is szerepelt. Ez akkora robajjal járt volna, amivel Bertust nem szerették volna megijesztgetni, ezért ezt a részt törölték a bemutatóból. A partraszállás egyébként sikeresen lezajlott.

Greet Ham


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.