Reggel szakadt az eső

Az űrből nézve tiszta a kép, Feröerön aggódhatnak

Sokan vagyonokat költöttek, hogy a legjobb helyről, a tengerről csónakról vagy akár helikopterről nézhessék végig a jelenséget.

2015.03.20 10:07Varga János
Forrás: Twitter

Vacak idővel kezdődött a nap a Feröer-szigeteken, ahová legkevesebb hétezer turista utazott, hogy lássa a teljes napfogyatkozást - írja az origo.hu.

Sokan vagyonokat költöttek, hogy a legjobb helyről, a tengerről csónakról vagy akár helikopterről nézhessék végig a jelenséget. Reggel azonban szakadt az eső és az időjárás-előrejelzések szerint továbbra is felhős idő várható, igaz talán esni már nem fog.

Lantos Gábor a helyszínről küldött fotókat, és az Origónak elmondta: nagyon izgul mindenki, hogy legalább a jelenség leglátványosabb részét aránylag tiszta időben figyelhesse meg.

Pár perccel később azonban reménykedni kezdtek a helyiek, hiszen van, amikor már látszik a kék égbolt. "Gyere bébi gyere" - így csalogatták a napot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.