Bizarr bazár rovatunkból

Halott házikedvencből repülő patkány

Sokféleképpen lehet gyászolni egy elpusztult kis kedvencet; cikkünkben az egyik legbizarrabb módszerről írunk.

2014.09.16 09:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu

Az élet kikerülhetetlen része, már a születéskor minden élőlénybe bele van kódolva. Igen, ez a halál, aminek feldolgozása az elhunythoz közelállóknak sosem könnyű feladat. Akkor sem, ha "csupán" a család kedvenc állatkájáról van szó.

Két holland kutató fejéből pattant ki egy drón elpusztult patkányból való elkészítésének eszement ötlete. Gyászoló 13 éves gazdáját akarták felvidítani azzal, hogy egykori kedvencének korpuszát repülő robottestnek használták fel, amint az az alábbi videón is látszik.



És ez még nem minden: a repülő patkány nincsen egyedül a levegőben. A már említett hollandusok hasonló eljárással egy macskát is megreptettek. Ennél bizarrabb Tom és Jerry történetet még tévében sem láttunk...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.