Odyssey LED

Magyar LED hódíthatja meg a világot

Hazai gyártású kültéri LED lámpatestet hozott forgalomba a GE.

2014.04.22 16:15Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Forrás: GE

A GE nagykanizsai központjában gyártott és összeszerelt új LED világítótest 20W, 30W, 40W, 55W és 57W teljesítményű kivitelben kerül forgalomba. A világítótesteket mindkét irányban 15 fokkal változtatható rögzítéssel látták el, ami ideális felhasználást nyújt utcák és közutak, ipari létesítmények, sétányok, valamint parkok és kertek megvilágításra 15 méteres magasságig.

zA Odyssey LED szerszámok nélkül is hozzáférhető, gyorskapcsolóval ellátott, az egyszerű installálás érdekében pedig előkábelezési lehetőséget is biztosítottak hozzá. Az 50 000 óra üzemidőre tervezett lámpa élettartama napi 12 órás használat mellett 12 év. A várható alacsony karbantartási költségnek és az alacsony energiafogyasztásnak köszönhetően az Odyssey LED kedvező megtérülést kínál.

A nagy fényerősségű Odyssey LED kiegészül az optikai és elektromos alkatrészek számára nyújtott IP66 kettős védettséggel. Fejlett optikai rendszerének köszönhetően a káprázást minimálisra szorították, a horizontális és vertikális fényeloszlás pedig egyenletesebbé vált. Számos szabályzási lehetőséggel látták el az új lámpatestet, amely a DALI-val, 0-10V dimmelhető teljesítményt nyújt, emellett az optikák és a meghajtók kombinálásával többféleképpen konfigurálható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.