Kökény Roland vezette a vetélkedőt

Városligeti kéttannyelvű iskolából került ki A legokosabb osztály

A Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 4.c osztályos tanulói nyerték meg az M2 A legokosabb osztály című vetélkedőjét Kökény Roland olimpiai, világ- és Európa-bajnok kajakozó vezetésével..

2013.12.23 16:03MTI

A csatorna képernyőjén november 10. óta vasárnap esténként futó vetélkedőben 3-4. osztályos tanulók versengtek neves csapatkapitányokkal a legokosabb osztály címért - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodája hétfőn az MTI-vel.

A hét héten át tartó megmérettetésen a diákoknak ügyességi és memóriafeladatokat kellett megoldaniuk, valamint megtanulhattak csapatban dolgozni. A Fővárosi Állat- és Növénykertben kialakított stúdióban versengő csoportok kapitányai ismert személyiségek voltak.

A tanulók MTVA-s ajándékcsomagokat, tableteket és 100 fős, intézményi belépőt nyertek a Csodák Palotájába, valamint egy vándorkupát, amelyet jövőre átadnak majd a műsor 2014-es győztesének.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.