Gyorsabban száll bárminél

VIDEÓ! Rejtélyes UFO szállt Denver felett - tanácstalanok a szakértők

A légügyi szakértők döbbenten állnak a történtek előtt: egy UFO-t láttak Denver felett elrepülni, és kivételesen semmilyen magyarázattal nem tudnak szolgálni.

2012.11.17 11:10ma.hu

Egy azonosítatlan repülő tárgy vonult végig a denveri égbolton, sokkolva a lakosságot és tanácstalanná téve a repüléstudományi szakértőket, akik semmiféle magyarázatot nem tudnak adni a rejtélyes jelenségre.

„A képeken látható tárgy nem lehet repülőgép, sem helikopter, vagy esetleg madár – képtelen vagyunk beazonosítani” – mondta Steve Cowell pilóta.

youtube @StephenHannardADGUK

Miután a FOX tévécsatornához a férfi beküldte a videofelvételeit a titokzatos UFO-król, kiderült, hogy már hónapok óta figyeli a különleges jelenséget. Hogy megbizonyosodjanak a képsorok valódiságáról, kiküldtek egy forgatócsoportot a helyszínre. Az általuk rögzített videón is azt látni, hogy a felismerhetetlen repülő tárgy gyorsabban szállt, mint bármelyik létező repülő. Annyira gyorsan haladt a horizonton, hogy puszta szemmel nagyon nehéz volt követni.

A tévécsatorna megkereste a Szövetségi Légiirányítókat, hogy mit tudnak a fura repülő tárgyról, amely a csatornát értesítő férfi szerint a héten több alkalommal is felbukkant dél és egy óra között.

„Ellenőriztük a légiforgalmat és nem érkezett egyetlen jelentés sem, mely megfelelne ennek az esetnek, egyik kollégánk sem észlelt ilyen természetű jelenséget” – mondta a szakértő. A repüléseket ellenőrző NORAD hatóság sem tud olyan repülőgépről, mely az adott időben arra járt volna.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.