Négy szeme, két orra és két szája van

Megdöbbentő képek az Indiában született kétarcú kislányról!

Kétarcú lányka csodájára járnak Indiában egy faluban, istennőként imádják az egyhónapos gyermeket. A babának két orra, két szája, két pár szeme van, de csak egy pár füle. Nézze meg a képeket!

Képeken a kétarcú indiai kisgyermek képgaléria

2008.04.11 08:50MTI

A "Janus-arcú" baba immár egy hónapos, neve: Lali. Mindkét szájával szopik, mind a négy szemével egyszerre pislog. Szüleinek ő az első gyermeke, Újdelhitól 40 kilométerre laknak egy faluban igen szegény körülmények között.

Házuk valóságos zarándok hely lett az utóbbi hetekben, százak érkeztek már eddig, hogy megtekintsék a gyermeket és megérinthessék lábát. Lalit egy hindu istennő reinkarnációjának vélik.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.